Rabarberkage

Den Bedste Rabarberkage

3 styks.

Drys

100 g. sukker, blandet med 1 tsk. stødt stjerneanis og 1 spsk. stødt ingefær.

En advarsel!

Dette er en kemisk og fysisk formel, som alle gode kageopskrifter, det er ikke her man skal improvisere. Hvis du ikke gør præcist som der står vil kagen ikke udrette de mirakler det er meningen den skal og blive en fantastisk kage. Der skal ikke laves om på hverken ingredienser eller fremgangsmåde, eller springe over hvor gærdet er lavest. Med mindre du er meget bedre til at bage kager end jeg er. Det er enkelt nok, bare gør som der står (-:

Pisk smør og sukker til sukkeret er opløst. Rør æggene i, et ad gangen, vent til det ene er opsuget i dejen før du tager det næste. Bland de to slags mel og bagepulver, og sigt ned over dejen, vend rundt med en gummiskraber til det er helt jævnt. Fordel dejen i 3 springforme, smurt med smør. Skær rabarberen i 3-4 cm stykker, også den lyse fod, som er det bedste, og pres ned i dejen, Fordel det krydrede sukker over kagerne og bag ved 165 C. til de er gennembagt. Spis med is, creme fraiche eller flødeskum.