Den Økologiske Planteskole

På gården har vi den fineste lille, men meget velassorterede Planteskole, med speciale i alle slags spiselige planter, mange sjældne arter og sorter, gamle sorter, og først og fremmest de mest velsmagende vi kan finde i verden. Vi har et meget stort udvalg af frugttræer, også dem du ellers ikke kan finde, bærbuske, krydderurter, spiselige stauder, flerårige grøntsager, planter til skovhaven, permahaven, køkkenhaven, og smukke nytteplanter til prydhaven. alt efter sæsonen. Det meste kan du se i netbutikken, men vi har naturligvis meget mere at vælge imellem, i den virkelige planteskole. hvis du kommer her og besøger os. Vi laver så mange økologiske planter selv som vi kan nå, og indkøber mange andre Økologiske planter, alle vores krydderurter, tomat og Chili, udplantningsplanter og rigtig mange stauder og bær er Øko, men vi har også planter som ikke er økologiske, det fremgår tydeligt i netbutikken hvad der er hvad, og også i planteskolen.

Plantebutikken i byen

Du kan finde rigtig mange planter, frø, lerpotter mmm i vores Landhandel i Jægersborggade 17, men hvis du vil være sikker på at få lige det du ønsker dig, så bestil i netbutikken og afhent i Landhandelen. Her kan du også bestille træer, som vi ikke sender med posten.

Planteskolen på nettet - Den Spiselige Have

De fleste af alle de vidunderlige planter vi har kan du også købe i netbutikken. Hvor vi også sender frø, stiklinger, , lægekartofler, podekviste mmm. Besøg netbutikken

Haverådgivning

Du kan få besøg af Camila Plum eller en dygtig gartner til din egen have. Vi rådgiver og hjælper gerne med dine havevisioner.

Chili- og tomatplanter

Vi har masser af chili- og tomatplanter i  sæsonen, Tomatplanter sender vi gerne med posten, du bestiller dem her Se udvalget her…

Økologiske udplantningsplanter

Udover tomat og chili planter har vi mange andre planter til drivhus og køkkenhave. I sæsonen har vi et fint sortiment af udplantningsplanter: Artiskokker, porrer, selleri, løg, agurker, meloner, auberginer, bønner, Pralbønner, sommerblomster, m.v. – alle i mange og usædvanlige sorter. Beregnet til at plante ud i din have. Og så naturligvis krydderurterne. Du kan få dem sendt, med posten. Se udvalget her http://netbutik.fuglebjerggaard.dk/produkt-kategori/alt-til-din-oeko-have/krydderurter-planter/

Økologisk Cash & Carry Køkkenhave, til haven, altanen, byhaven

Vi må erkende, at mange har mere lyst end tid til at dyrke grønt og urter, og derfor har vi simpelhen køkkenurter som salat, , hestebønner, rødbeder, ærter, kartofler, løg, jordskokker, mmm, i store potter, lige til at dyrke hjemme i haven, i byen, eller hvor man nu trænger til dem. Det er gamle sorter, som smager skønnere, har flere indholdsstoffer, og er mere modstandsdygtige end dem du ellers kan få.

Bær og frugter fra Fuglebjerggaard finder du her.

Krydderurter fra Fuglebjerggaard finder du her.

Økologiske spiselige knolde, løg, rødder og rhizomer fra Fuglebjerggaard finder du her.

Humleplanter fra Fuglebjerggaard finder du her.

Desuden er der vores frø: Økologiske frø både i netbutikken og i gårdbutikken. Landets største udvalg af økologiske frø. Til din have, dine potter, din altan og dine venner.

En stor del af vores økologiske frø stammer fra vores egen frøproduktion, her i haven. Alle frø til chili og tomater, mange bønner, sære planter, ærter, stauder og sommerblomster stammer fra vores myldrende have og drivhuse.