Økologisk Lammekød, Får & Uldsvin

Vi har 15 moderfår på gården af stærkt blandede gamle, hårdføre racer. Nogle af dem har horn, en egenskab, vi avler på. De er aldrig fede, men møre og aromatiske. De lever af græs og løvhø, som er tørrede eller friske grene med blade på, som de er meget glade for. Når fårene er i sidste del af graviditeten om vinteren og skal læmme og give mælk, får de korn fra vores marker.

Vi hænger kødet i 8 dage for at få det så smagfuldt, som det kan blive. Mørt er lammekødet allerede.

Uldsvin- Ungarske Mangalitza er en meget gammel svinerace med Lange hvide børster, der ligner uld. Kødet er meget smagfuldt, fedtmarmoreret og vi hænger det en uge for at få det optimalt. Du kan bestille forskellige udskæringer, hele og halve dyr i fersk tilstand i netbutikken, til afhentning enten på Gården eller i Landhandelen på i Jægersborggade 17, Nørrebro

Eller simpelthen gå en lille tur ned i Landhandlen for at få noget af det bedste Økokød i landet. Vi har oftest også forskellige pølser til grillen, efter årstiden, og spegepølser i landhandelen.

Bestil øko-kød i netbutikken

Lammeopskrifter finder du her: https://fuglebjerggaard.dk/mad/2018/03/lam/