Flere krydderier og opskrifter…
Krydderierne kan købes i netbutikken…
Timutpeber
Til 3-4 personer i to dage
- et halvt lille hvidkål eller rødkål
- 2 dl æbleeddike
- 75 g rørsukker
- 1 spsk. salt.
- 4 spsk. revet ingefær
- 6-8 fintskårne chili, uden kerner og frøvægge
- 2 fed fintskåret hvidløg
- 2 hele stjerneanis
- 1/2 tsk let knust timutpeber
Snit kålen fint, bland med resten af ingredienserne i en stor skål.
Kram kålen med hænderne til den slipper væden, det er enormt sjovt, den forandrer sig i løbet af nogle minutter fra stive kålpinde, til sprøde og medgørlige syltede kålstrimler.
Spis med det samme, eller over den næste uge. Salaten holder sig meget fint i køleskabet.
Spis til alt asiatisk, og alt hvad man ville spise agurkesalat til.
Flere krydderier og opskrifter…
Krydderierne kan købes i netbutikken…
|