Flere krydderier og opskrifter…

Krydderierne kan købes i netbutikken…

Grillede grøntsager med krydderiblanding

I Italien er grillede grøntsager i tynde skiver, serveret med citron til at dryppe på, en elsket contorni, – Tilbehør. Auberginer, Courgetter, peberfrugter, milde chili egner sig, skær dem i tynde skiver, pensl med olivenolie, og drys med krydderiblandingen. Lad dem grille langsomt til de er møre, og dry smed salt. Citronen må man lade hver enkelt om.

De kan også steges i en stegeso, eller på en grillpande.

Blandingen er lige så fin til tomater, gerne sådan nogen man skærer over, drysser med rasp eller brødkrummer, krydderiblanding, og salt og drypper med olivenolie.

Fennikel skal stege længe,- eller nærmere braisere langsomt i en pande eller sautere pande i olivenolie til de er møre, understegte fennikel bliver bare seje. Steg hvidløg og krydderiblanding med, drys med rigeligt parmesan, salt, og citronsaft når de er møre og færdige.

Flere krydderier og opskrifter…

Krydderierne kan købes i netbutikken…