Ferskt økologisk lammekød og oksekød af exceptionel kvalitet

I næste uge får vi slagtet en stud af Rød dansk malkerace. Den er 2½ år gammel, kæmpestor, og den har udelukkende levet af græs, løvhø, ensilage en smule mølleriaffald fra vores mølleri, hø og æbler i alle sine dage. Den kommer til at hænge i 4 uger, så den bliver så mør og velsmagende, som oksekød kan blive.

Den kan købes i ottendedele, som sagtens kan være i en almindelig størrelse fryser.

Vi slagter også en del af vores fjorlam, dvs. lam som er født i foråret, har gået rundt og græsset på samme menu som studene, og nu er store og med meget mere smag end meget unge lam. De hænger en uge, og så er de klar til afhentning.

De kan bestilles som halve, grovparterede lam i netbutikken.

Opskrifter med dette vidunderlige kød finder du her.

Tilbud på frø

Jeg  har masser af frø på tilbud til 10 kr. posen.

Camilla Plum

Del på Facebook