Spicy Dip Mix |
|
Spicy, men ikke stærkt, Til dips, både til chips, grøntsagsstænger, grissini mv. Det bliver også et meget fint tilbehør til røget kød, eller til grill. Du kan blande dip mixet op i drænet yoghurt, Ricotta, hjemmelavet mayo, creme fraice eller en blanding. Krydderiblandingen er også meget fin til at blande i Tahinsaucer, som man bruger i hele Mellemøsten på samme måde som man bruger raita i indien. Som sauce til falafler, grillet lam, fisk eller grøntsager. Tahinyeh til 10 personer 1 l sødmælks yougurt, 3 spsk Raita Dip Mix, 2 dl tahin, saft og revet skal af 2 citroner, 1 helt knust hvidløg, 2 spsk salt , 2 spsk sukker Rør det hele sammen, Fortynd evt med vand til saucekonsistens.
Enkel Tahinsauce 1 dl lys tahin røres med saft af 1 citron, 1 spsk Raita dip mix , og vand nok til det får saucekonsistens. |