Bagning er en naturlig del af gårdens dyrkning af brødkorn og fremstilling af mel i mølleriet.
 

Mere om bagning her:
Nye brød
om bagværk
Bagning med bageferment
Naturgær - Surdej
Sådan holder du din surdej i live


Surdej fra Fuglebjerggaard
Bageprodukter fra Fuglebjerggaard
Mel, korn og bageprodukter

 

Hvis du vil på bageskole hos Camilla Plum, så kig ind i vores NetButik under 'kurser'

I flere omgange har DR2 sendt en serie på 6 programmer "Boller af Stål" hvor Camilla bager igennem.
Du kan finde opskrifterne til programmerne ved at klikke her:

Program1 Fransk bondebrød med surdej Høstbrød af italiensk foldedej Nix pille brød
Program2 Slaskebrød af Ølandshvede Langtidshævet fuldkornshvedebrød Speltbrød med kold forhævning
Program3 Bagefermentbrød Naturgærsbrød flute Ciabatta med gær
Program4 Bread & butter pudding Frugttoast Panzanella Kornotto Kornsalat Majsbrød
Program5 Mogens rugbrød Old school rugbrød Langtidsbagt rugbrød
Program6 Fødselsdagsboller Luciaboller Naan Birkessnegle Kanelsnegle Kanelbrød Brunsviger Æggeboller fra Balkan