Om Fuglebjerggaard og om os

Fuglebjerggaard ejes og drives af Camilla Plum.

Gården har været statskontrolleret økologisk siden 1997. Vi har et væld af høns, kreaturer, får, katte og grise. Kornmarker, græsmarker, netbutik, frøproduktion, nyttehaver, prydhaver, frugtplantage, mølleri, køkken, gårdbutik, planteskole og selvpluk – alt økologisk.

Vores åbningstider kan altid ses på forsiden. Hvor gæster samtidig også er velkomne til at gå en tur rundt og se på hele herligheden. Og så har vi åbent ved særligt annoncerede begivenheder, som for eksempel det årligt tilbagevendende julehalløj i december.

Landbrug, butik og køkken er desuden grundlag for at afholde rundvisninger, havekurser, og kogeskoler. Samtidig skriver jeg bøger og artikler, holder foredrag og meget andet.

For at kunne overkomme opgaverne har vi medhjælp i landbruget, kontorhjælp samt ekstra personale til hjælp i butik, til kurser , netbutik, planteskole, og andre arrangementer – alt sammen efter behov og på timebasis.

Her kan man se, hvordan vores dyr bliver aflivet på gården. For mig at se, er der ingen tvivl om, at skyde dem i deres vante omgivelser er milevidt bedre, både for dyrene og for kødkvaliteten, end at transportere dem levende til et slagteri, selvom det i vores tilfælde er tæt på.

En lille film om får og morgenlys fra Fuglebjerggaard. Filmet af Björn Blixt, instrueret af Cæcilia Holbek Trier og klippet af Ferdinand Plum Kølster.

Velkommen!
Camilla

Links

Monsanto er et multinationalt firma, som er ved at ødelægge grundlaget for mad til verdens mange mennesker. Her kan du se, hvilke firmaer og produkter, som du kan undgå at købe, hvis du ikke har lyst til at støtte Monsantos bestræbelser på at patentere og gmo-forurene hele verden: Comprehensive List Of GMO Products

Frøsamlerne er en forening som det er en god ide at være medlem af. Se bare her: Frølisten 2013.pdf

Hent miniudgave af Camillas bog Helt i kage.

Storehavedag hos fru Plum
www.havefolket.com/2013/05/storehavedag-hos-fru-plum.html

Camillas skatkiste
www.havefolket.com/2013/03/camillas-skattekiste.html

Krydderurtekursus på landet
storbyhaven.dk/krydderurtekursus-paa-landet/

Adresse

Fuglebjerggaard
Hemmingstrupvej 8
DK–3200 Helsinge

Tel +45 4839 3943
Fax +45 4839 3944

Kørevejledning (how to find us)

kontor@fuglebjerggaard.dk
camilla@fuglebjerggaard.dk

Vi tager så vidt muligt telefonen på hverdage i almindelig arbejdstid.

Anvendte foto er enten egne eller stillet til rådighed af blandt andre Anne-Li Engström, tak!

Indbetalinger / payment

Bank: reg. 2418 account 6444 310 195
SWIFT: NDEADKKK
IBAN: DK 242 000 6444 310 195

CVR 10591473
CHR 73.408
Økologi-autorisationsnr.: 1101309