Del på Facebook

Påskemad fra Fuglebjerggaard

Cuccia

Er faktisk en dessert man spiser til Stc Lucia på Sicilien, men ærlig talt, den er skøn til påske.

Til 4 personer

Creme

Pynt

Sæt kernerne i blød i rigeligt koldt vand i nogle timer eller natten over. Kog dem møre i usaltet vand. Det tager måske 1, måske to timer alt efter hvor gamle kernerne er. Køl helt af, men de må ike komme i køleskabet, så bliver de hårde.

Dræn og drys med ½ tsk groft salt. Rør alt til cremen sammen og rør den glat, bland med de HELT afkølede kerner og smag til med sukker, det skal være sødt, men ikke rivsødt. Drys med de ristede, usaltede pistacier og kanel.

Varm rødbedesalat med kardemommed creme

Til 3–4 personer

Creme:

Bag hele, uskrællede rødbeder ved 165 C til de er knapt møre. Rør alle ingredienser til cremen sammen, smag til med salt og peber.

Pil skrællen af rødbederne, når de er til at røre ved.

Skær dem i tynde skiver, og spis med creme og rogn øverst. Pynt med mere dild.

Crostini med laksetatar

Hak de to slags laks groft på et bræt. Bland det hele og smag til, brug som topping til crostini, på tyndt, ristet surdejsbrød. Pynt med mere dild og kørvel.

Velbekomme
Camilla Plum