Bøger af Camilla Plum

Alle bøgerne kan købes hos boghandleren, i gårdbutikken eller i netbutikken.

Abracadabra

2014

Min nye, store bog om krydderierne og den skønne mad, man kan lave med dem, er netop udkommet, og den kan bestilles her – signeret hvis du ønske det.

Et par venlige ord om bogen fra Nikolaj Kirk:

Det ikke mange kogebøger jeg glæder mig til udkommer i løbet af året. ofte syntes de »bare« at byde på lange opskirfter og fine studie foto, hvad min verden har set alt for meget af. Men Plum har lige nu smidt denne mursten af en bog om alt det magiske i krydderiernes verden på gaden. Man bliver klog af at læse denne bog, for plum ved om nogen her i landet så meget om planter og smag at langt de fleste jeg kender ikke føler hende til sokkerne. hun skriver gudesmukt og med lyst og energi igennem hele bogen. der er gamle og glemte opskirfter med krydderier og klassisker som kan tåles at blive forklaret igen og igen. Abracadabra burde stå i alles køkken og være en milepæl for hvad bøger om mad også kan være. Plum er og bliver en heltinde i min verden – respekt og kram, kogemanden.

ZEN og kunsten at vedligeholde en surdej

2014

Niels og Carls virkeligt skønne, velskrevne, og helt anderledes bagebog har fået fine anmeldelser og kan købes bl.a. hos boghandleren og i netbutikkken.

E-bøger

2013

Nye små bøger om at dyrke kartofler, kål, chili, tomater og krydderurter. De er redigerede kapitler fra min store bog Camillas Køkkenhave. Plus en opskrift. E-bøgerne koster 19,95 kr. pr. stk. og kan købes her…

Sødt: Desserter

2012
98 kr.

40 udvalgte desserter fra Sødt.

Ælle Bælle Hverdagsmad

2012
98 kr.

40 udvalgte opskrifter fra Ælle Bælle Frikadelle – Hverdags/familiemad.

Ælle Bælle Børnefester

2012
98 kr.

40 Udvalgte opskrifter fra Ælle Bælle frikadelle – Børnefester-fødselsdag.

Helt i kage

Peoples Press, 2012
270 kr.

Jeg har skrevet en ny bog om mit livs kager. Dem jeg elsker bedst, og dem andre er vilde med. Det er kager, jeg har serveret for min familie og venner og i alle de cafeer og trakatørsteder, restauranter og cateringer jeg har haft i mit liv. Det er enkelt – det meste af det – gode grundopskrifter, masser af frugt og bær, krydringer og især masser af smag. Til gengæld er jeg ikke så vild med perfektion og husblas, så mine kager ligner noget man selv kan lave derhjemme uden at få nerver.

Bogen udkom 1. september 2012 og koster 270 kr. Køb den i netbutikken…

Hent en smagsprøve her…

Camillas Køkkenhave

Peoples Press, 2012
299 kr.
420 sider

Camillas nye bog om at dyrke din køkkenhave.

Mit skandinaviske køkken

Politikens Forlag, 2011
250 kr.

Dansk udgave af The Scandinavian Kitchen.

The Scandinavian Kitchen

Kyle Cathie, 2010

Jul

Politikens Forlag, 2007
299 kr.

Pragtfuldt illustreret kogebog med alskens godt i såvel den traditionelle som den eksotiske version af julens dejlige mad akkompagneret af anekdotestof om oprindelsen af råvarer, retter og traditioner.

Camillas Havebog

Politikens Forlag

En inspirerende, ligetil, ligefrem og helt nede i jordhøjde bog, om hvordan man gør sit haveliv sjovere og mere frodigt.

Om basale teknikker som frøsåning, forkultivering, stiklinger, drivhuse og krydderurter, om masser af blomster og grøntsager, buketter og frøtagning, og om hvad der er værd at plante og spise, når man dyrker have i dybeste alvor og for sjov.

Bogen er en opfølgning af de populære haveprogrammer på DR2 fra Camilla Plums have, sendt i 2007. Bogen følger en hel vækstsæson i haven på Fuglebjerggaard fra de første frø til den bugnende høst. Dette er ikke et skønmaleri, men glæder og sorger, dræbersnegle og oversvømmelser, præcis som virkeligheden former sig i rigtige, levende haver.

Bogen er på ingen måde et opslagsværk eller leksikal »tour de force« i havekunsten, men en god støtte til de første spæde skridt i haven og ekstra inspiration til gamle haverotter

Forord af Søren Ryge Petersen…

Mormors Mad

Politikens Forlag
129 kr.

En lille bog om den mad vi elsker at spise: Spidskål, jordbær, labskovs, kalvekoteletter, oksesteg, sild og torsk med det hele, bankekød og leverpostej, svampe, vildt, julemad, småkager, brød, grøntsager og snaps, mad der rummer tradition og dansk madkultur, men samtidig er indbydende, grøn og frisk så vi har lyst til at spise den. det er en god bog til store børn der flytter hjemmefra, men man risikerer at de ikke engang gider komme hjem for at spise … eller til en dag hvor man bare skal ha’ noget helt uden spidskommen og citrongræs. Det er også en fin gave til danskere i udlandet.

Blomstrende Mad

Politikens Forlag
149 kr.
Udsolgt fra forlaget

En lille bog om glæden ved at parfurmere og pynte sin mad med blomster, her er dyrkningstips, op opksirfter på al slags mad med tallerkensmækkere, roser, lavendler, georginer, glasdolus, dagliljer. Det bliver ikke yndigere.

Blomster

Politikens Forlag
299 kr.
Udsolgt fra forlaget

Se Søren Ryge Petersens anmeldelse til Politiken...

Ælle Bælle Frikadelle

Gyldendal
249 kr.

Sødt

Gyldendal
299 kr.

Et Ordenligt Brød

Gyldendal
269 kr.