Bøger af Camilla Plum
Bøgerne kan købes i Landhandelen i Jægersborggade 17, og i netbutikken. Hvor du kan få dem signeret. |
|
Høst
2018 |
![]() En bog om efterårets glæder, råvarer, opskrifter, om at finde mad i naturen, fermentering, svampe, vildt, kastanjer, kvæder og mange andre skønne sæsonvarer. Du kan bestille Høst nu og få den signeret. Turbine forlag 2018. |
Mors mad: SOMMER
2017 |
![]() En bog om sommerglæder og sommermad, krydderurter, tomater, om at fiske, sanke, plukke. Nye kartofler, sommermad, om at sylte, om kombucha og kefir, bær og hyldeblomster, mmm. Camillas børn Asta og Niels har også leveret et par kapitler til bogen, om deres særlige kompetencer. Du kan bestille Sommerbogen nu og få den signeret. ca. 300 sider med fotos af Anne-li Engstrøm, Gads forlag. |
Sylt! Tomat Chili |
![]() Hver sensommer og efterår bugner drivhuse og haver af alt for mange chili og tomater på een gang, her er en lille bog om vidunderlige måder at få dem til at holde sig på, til trangere og mørkere tider. Og nogle fine retter du kan lave med dine hjemmesyltede sager. |
Abracadabra
2014 |
![]() Min nye, store bog om krydderierne og den skønne mad, man kan lave med dem, er netop udkommet, og den kan bestilles her – signeret hvis du ønske det. Et par venlige ord om bogen fra Nikolaj Kirk: Det ikke mange kogebøger jeg glæder mig til udkommer i løbet af året. ofte syntes de »bare« at byde på lange opskirfter og fine studie foto, hvad min verden har set alt for meget af. Men Plum har lige nu smidt denne mursten af en bog om alt det magiske i krydderiernes verden på gaden. Man bliver klog af at læse denne bog, for plum ved om nogen her i landet så meget om planter og smag at langt de fleste jeg kender ikke føler hende til sokkerne. hun skriver gudesmukt og med lyst og energi igennem hele bogen. der er gamle og glemte opskirfter med krydderier og klassisker som kan tåles at blive forklaret igen og igen. Abracadabra burde stå i alles køkken og være en milepæl for hvad bøger om mad også kan være. Plum er og bliver en heltinde i min verden – respekt og kram, kogemanden. |
ZEN og kunsten at vedligeholde en surdej
2014 |
![]() Niels og Carls virkeligt skønne, velskrevne, og helt anderledes bagebog har fået fine anmeldelser og kan købes bl.a. hos boghandleren og i netbutikkken. |
Ælle Bælle FrikadelleHelt ny og gennemrevideret 3. udgave af den populære bog fra 1997, der har placeret sig som en klassiker med stadig appel til nye generationer af forældre. |
![]() |
Sødt
Ny udgave af Camillas hyldest til alverdens søde desserter, frugter og bær, kager og is. En stor samling af desserter. Illustreret med mange fotos. |
![]() |
Et Ordenligt Brød
En grundig bog af Camilla Plum om alle former for brød, med afsnit om dyrkning, mel, hævemetoder, kornsorter, og arter, og anvendelse af brød i maden. |
![]() |
Cook Scandinavian
Med sektioner om grøntsager, krydderier, urter, bær, frugt, kød, fisk, skaldyr, æg og sæsonbestemt bagning er dette den ultimative guide til skandinavisk madlavning. |
|
Helt i kage
Peoples Press, 2012 |
![]() Jeg har skrevet en ny bog om mit livs kager. Dem jeg elsker bedst, og dem andre er vilde med. Det er kager, jeg har serveret for min familie og venner og i alle de cafeer og trakatørsteder, restauranter og cateringer jeg har haft i mit liv. Det er enkelt – det meste af det – gode grundopskrifter, masser af frugt og bær, krydringer og især masser af smag. Til gengæld er jeg ikke så vild med perfektion og husblas, så mine kager ligner noget man selv kan lave derhjemme uden at få nerver. |
E-bøger
2013 |
Nye små bøger om at dyrke kartofler, kål, chili, tomater og krydderurter. De er redigerede kapitler fra min store bog Camillas Køkkenhave. Plus en opskrift. E-bøgerne koster 19,95 kr. pr. stk. og kan købes her… |
Sødt: Desserter
2012 |
![]() 40 udvalgte desserter fra Sødt. |
Ælle Bælle Hverdagsmad
2012 |
![]() 40 udvalgte opskrifter fra Ælle Bælle Frikadelle – Hverdags/familiemad. |
Ælle Bælle Børnefester
2012 |
![]() 40 Udvalgte opskrifter fra Ælle Bælle frikadelle – Børnefester-fødselsdag. |
Camillas Køkkenhave
Peoples Press, 2012 |
![]() Camillas nye bog om at dyrke din køkkenhave. |
Mit skandinaviske køkken
Politikens Forlag, 2011 |
![]() Dansk udgave af The Scandinavian Kitchen. |
Jul
Politikens Forlag, 2007 |
![]() Pragtfuldt illustreret kogebog med alskens godt i såvel den traditionelle som den eksotiske version af julens dejlige mad akkompagneret af anekdotestof om oprindelsen af råvarer, retter og traditioner. |
Camillas Havebog
Politikens Forlag |
![]() En inspirerende, ligetil, ligefrem og helt nede i jordhøjde bog, om hvordan man gør sit haveliv sjovere og mere frodigt. Om basale teknikker som frøsåning, forkultivering, stiklinger, drivhuse og krydderurter, om masser af blomster og grøntsager, buketter og frøtagning, og om hvad der er værd at plante og spise, når man dyrker have i dybeste alvor og for sjov. Bogen er en opfølgning af de populære haveprogrammer på DR2 fra Camilla Plums have, sendt i 2007. Bogen følger en hel vækstsæson i haven på Fuglebjerggaard fra de første frø til den bugnende høst. Dette er ikke et skønmaleri, men glæder og sorger, dræbersnegle og oversvømmelser, præcis som virkeligheden former sig i rigtige, levende haver. Bogen er på ingen måde et opslagsværk eller leksikal »tour de force« i havekunsten, men en god støtte til de første spæde skridt i haven og ekstra inspiration til gamle haverotter |
Mormors Mad
Politikens Forlag |
![]() En lille bog om den mad vi elsker at spise: Spidskål, jordbær, labskovs, kalvekoteletter, oksesteg, sild og torsk med det hele, bankekød og leverpostej, svampe, vildt, julemad, småkager, brød, grøntsager og snaps, mad der rummer tradition og dansk madkultur, men samtidig er indbydende, grøn og frisk så vi har lyst til at spise den. det er en god bog til store børn der flytter hjemmefra, men man risikerer at de ikke engang gider komme hjem for at spise … eller til en dag hvor man bare skal ha’ noget helt uden spidskommen og citrongræs. Det er også en fin gave til danskere i udlandet. |
Blomstrende Mad
Politikens Forlag |
![]() En lille bog om glæden ved at parfurmere og pynte sin mad med blomster, her er dyrkningstips, op opksirfter på al slags mad med tallerkensmækkere, roser, lavendler, georginer, glasdolus, dagliljer. Det bliver ikke yndigere. |
Blomster
Politikens Forlag |
![]() |