Sådan kan du besøge Fuglebjerggaard

Gårdbutikken ligger nu i København

I Jægersborggade 17, hvor vi har alle vores produkter og lidt til. Du kan se åbningstiderne på forsiden http://fuglebjerggaard.dk

Frivillig hjælper

Vi har altid brug for hjælp til både køkken og have, og hvis du har lyst til at komme og hjælpe til i kortere eller længere tid, kan du aftale nærmere på mail. Vi gi’r frokost, en god oplevelse, og lidt lærdom med hjem.

Selvpluk

Man kan plukke jordbær, solbær, ribs, stikkelsbær, hindbær og æbler, i sæsonen. Du kan se på forsiden, hvad vi kan tilbyde.

Butikken på gården

har nu frø og et meget lille udvalg af vores varer, den har åbent alle hverdage 8-16.00 og lørdag 10-16.00

Planteskolen

har åbent fra ca. 1. april til og med efterårsferien hver lørdag. Desuden åbent til alle arrangementer, både kurser, smagedage, private arrangementer og til vores julemarked og efter aftale.

Kurser og arrangementer

Man kan melde sig til et af vores utallige arrangementer og kurser i både økologisk levevis og alle mulige haveemner. Enten i gårdbutikken eller i netbutikken.

Have og planterådgivning

Hvis du gerne vil besøge planteskolen andre dage, så modtager vi både offentlige og private seriøse kunder. Og vi rådgiver også gerne indgående om din have, plantevalg, sammensætter en frugthave, bærhave, et staudebed, planter til dine krukker, byhave, altan, krydderurtehave, en køkkenhave, eller hvad du nu gerne vil have, til dig, hvis du køber de af de foreslåede planter, vi har i vores sortiment.

Man kan sende en mail til kontor@fuglebjerggaard.dk og aftale nærmere.

Julemarked

Vi afholder julemarked i december. Her kan du komme så tosset du vil. Gå rundt, snuse og dufte, kigge og nyde gården, dyrene, livet på gården. Det koster ingenting.

Selvpluk og mosteri

I sæsonen kan man plukke bær og frugt, og man kan presse sine medbragte æbler om efteråret. Du kan se hvornår på forsiden under selvpluk.

Rundvisning

Man kan bestille en rundvisning, også på hverdage, med Camilla Plum. Det koster 2.500 kr. og varer en god times tid. Det kan være med fokus på alt, hvad vi beskæftiger os med. En rundvisning er for maks. 30 personer. Hvis I er flere, må man bestille to rundvisninger. Man kan også bestille kaffe og hjemmebagt kage til grupper på mindst 20 personer. Det koster 75,- kr. pr. næse.

En rundvisning med en medarbejder koster 1.500,- kr. For institutioner kan vi arrangere en rundvisning med en dejlig medarbejder for 1.000,- kr.

Foreningsture

Haveforeninger og andre interesseforeninger kan bestille en rundvisning, demonstration, frokost, kaffe og kage for grupper. Pris efter aftale.

Øko inspirationsdage

Vi kan kan arrangere en dag for medarbejdere, køkkenfolk og andre madhåndværkere hos os, hvor vi deler ud af inspiration, konkret kogedemonstration, frokost og snak om, hvordan man kan lave skøn, økologisk mad i alle former for institutioner. Pris efter aftale.

Tag vennerne eller kollegerne med til et privat kursus

Man kan bestille sit helt eget kursus efter eget valg, men bestemt helst noget, vi er rigtig gode til (hvis man er en gruppe på mindst 20 personer), på mail.

Fest på Fuglebjerggaard

Man kan holde bryllup, barnedåb, fødselsdagsfester, release parties, kundearrangementer og større middage hos os. I sommerhalvåret kan vi have rigtig mange gæster i den store lade. I vinterhalvåret kan vi maks. have 45 spisende gæster.

Vi serverer skøn, økologisk mad efter årstiden, efter hvad vi har i haven og på markerne, og man skal ikke tro, at det er specielt billigt, fordi det er på landet (-:

Teambuilding

Man kan også holde teambuildingarrangementer her på gården. Det koster mindst 2.000,- kr. pr. næse ved mindst 15 deltagere.

Netbutikken

Eller man kan besøge vores netbutik og få en lille bid af os med posten.