14. NYHEDSBREV FRA FUGLEBJERGGAARD EFTERÅRET 2004

 


BESTILLING AF GÅS, LAM OG GRIS
ÅBNINGSTIDER
SÆRLIGE ARRANGEMENTER

BESTILLING AF GÅS, LAM OG GRIS - kød til jul og vinter

Sommeren på gården har budt på et herligt dyreliv. Når frosten og mørket trænger sig på er det tid til at slagte det, som er vokset ud af sommerens frodighed.  
Gæslingerne er blevet til 60 flotte store slagtegæs (mere klik her).
Forårets 20 lam er store nu og ikke til at skelne fra moderfårene.
Grislingerne og blevet til 5 flotte slagtesvin (mere klik her).
Og vi sælger kødet lige efter slagtning for at undgå at investere i et større fryselager.

DU KAN BESTILLE:

Gås

95 kr/kg

1 stk vejer ca 4,5-6,0 kg

Mortensaften er den 10. november - som altid - i år en onsdag


Lam ½

90 kr/kg

Pakken består af de reelle udskæringer: kølle, bov og koteletter. Den vejer ca 7 kg  

Gris ½
Gris ¼

35 kr/kg
42 kr/kg

Kødet er finparteret i traditionelle udskæringer i hver sin pose med navn. Hakkekød og indmad bestilles særskilt.
½ gris = ca 35 kg, ¼ gris = ca 17 kg

Bestilling sendes til som en e-mail til per på per@fuglebjerggaard.dk

Afhentes i tidsrummet fredag-lørdag 5-6. november henholdsvis kl 16-18 og kl 10-16  

 

 

ÅBNINGSTIDER EFTERÅR OG VINTER

Åbent

torsdag, fredag, lørdag mellem kl 10 og 16

Julemarked i weekenden 4-5 december

Lukket

søndag-onsdag
og i juleferien fra 20. december til og med 5. januar

 

 

SÆRLIGE ARRANGEMENTER

24. oktober for Politikens læsere, tilmelding på Politiken Plus UDSOLGT!

 

31. oktober EKSTRA for Havens læsere, tilmelding se Haveselskaberne

 

JULEMARKEDET

Traditionen tro er der julemarked på Fuglebjerggaard den første weekend i december 4 & 5 december 10-17.00.

Inspireret af mellemøsten og Nordafrika har vi 1001 nats marked i et stort udendørs telt. Her står Kille Enna, Camilla Plum, Markus Grigo og Nikolaj Kirk for hvert vores lille madtempel, hvor vi serverer små lækre, mellemøstlige specialiteter. Vi sørger for tålelig temperatur, og en stemning som på Djeema el Fna i Marakech. Indendørs serverer vi  varmende drikke og old-school æbleskiver i restauranten. I Traktørstedet serverer bl.a. smagsprøver på Pers hjemmelavede øl af den helt håndholdte slags med egen malt og egen humle (se mere her). Så har vi flere gæster... vi har selv enorme mængder juledimsedut, ænder og så videre..

Mere om Julemarkedet, Camillas nye bog "Umoderne Mad" og andet julegodt i næste nyhedsbrev nr 15

 

Velkommen til efteråret på Fuglebjerggaard

Camilla og Per