14.
NYHEDSBREV FRA FUGLEBJERGGAARD EFTERÅRET 2004
|
|
BESTILLING AF GÅS, LAM OG GRIS - kød til jul og vinter
Sommeren
på gården har budt på et herligt dyreliv. Når frosten og mørket trænger
sig på er det tid til at slagte det, som er vokset ud af sommerens frodighed.
Gæslingerne
er blevet til 60 flotte store slagtegæs (mere
klik her).
Forårets
20 lam er store nu og ikke til at skelne fra moderfårene.
Grislingerne
og blevet til 5 flotte slagtesvin (mere
klik her).
Og
vi sælger kødet lige efter slagtning for at undgå at investere i et større
fryselager.
DU KAN BESTILLE:
Gås |
95 kr/kg |
1 stk vejer ca 4,5-6,0 kg |
Mortensaften er den 10. november - som altid - i år en onsdag
|
Lam
½ |
90
kr/kg |
Pakken
består af de reelle udskæringer: kølle, bov og koteletter. Den vejer ca
7 kg
|
|
Gris
½ |
35
kr/kg |
Kødet
er finparteret i traditionelle udskæringer i hver sin pose med navn.
Hakkekød og indmad bestilles særskilt. ½ gris = ca 35 kg, ¼ gris = ca 17 kg |
Bestilling
sendes til som en e-mail til per på per@fuglebjerggaard.dk
Afhentes
i tidsrummet
ÅBNINGSTIDER EFTERÅR OG VINTER
Åbent
torsdag, fredag, lørdag mellem kl 10 og 16 Julemarked i weekenden 4-5 december |
Lukket søndag-onsdag |
|
SÆRLIGE ARRANGEMENTER
24.
oktober for Politikens læsere 31. oktober EKSTRA for Havens læsere, tilmelding se Haveselskaberne |
|
JULEMARKEDET
Traditionen
tro er der julemarked på Fuglebjerggaard den første weekend i december
Inspireret
af mellemøsten og Nordafrika har vi 1001 nats marked i et stort udendørs telt.
Mere om Julemarkedet, Camillas nye bog "Umoderne Mad" og andet julegodt i næste nyhedsbrev nr 15
Velkommen
til efteråret på Fuglebjerggaard
Camilla
og Per