Del på Facebook

Ekstraordinære rabatter inden jul!
Alle opskrifterne til juleaften!
Gamle sorter læggekartofler!
De skønneste dahlia!

Limetta · de sicilianske bergmottecitroner – er kommet hjem

Og det er pomeranserne også for et par uger siden! Se her…

Gi’ en kogeskole eller haveskole i julegave

Vi holder en meget lang række virkeligt gode, hyggelige og videnspækkede kurser på gården, og de er en god gave til mennesker, som er vilde med mad og have, men stadig har noget at lære, og hvem har ikke det.

Du kan købe et gavekort til dem, enten fysisk eller digitalt. Se her…
Jeg anbefaler, at du bestiller gavekort på beløbet. Så kan modtageren selv bestemme, hvilket kursus eller andre ting, man helst vil have.

Julerabatten!

I gårdbutikken

50% på kød, ost og julepynt og de særlige julevarer i butikken på årets sidste butiksåbningsdag d. 19 december 2015.

Vi lukker jo gårdbutikken i tre måneder fra jul og til 1. april, så derfor gi’r vi 50% på alt det, som har bedst af at komme ud af døren inden lukningen.

Kød, ost og mel får du 50% rabat på.

Og det får du også på julepynten, som nok kan holde sig, men vi vil hellere købe noget ny skøn pynt til næste år, så afsted med det.

Just Coffees kaffer sælger vi med 33% rabat, både i netbutikken og i gårdbutikken.

Rabat i netbutikken

200 ting; forårsløg, hævekurve, bøger, krydderier, sæber med 50% rabat i netbutikken.

Hvis du ikke kommer forbi, så er der stadig 50% på 200 ting og sager i netbutikken…

Julemaden uden nerver

Hvert år er der mange, som skal lave en julemiddag for første gang, og det bliver lidt nemmere med disse her helt vidunderligt gode, instruktive og gennemprøvede opskrifter. Men de kan også bruges, selvom man har prøvet det før. Verdens bedste sauce osv.

Traditionen tro kommer her alle de opskrifter, som du skal bruge til juleaften, så nerverne kan falde lidt til ro både dagen før den store aften og når det går løs.

Se opskrifterne her…

Læggekartofler i de vildeste sorter

Jeg har bestilt et ordenligt læs økologiske læggekartofler i nogle meget spændende sorter – gamle sorter fra hele Europa og nogle nye lovende sorter, alle valgt efter smag og skønhed. De er i de vildeste farver! De bedste af de danske sorter kommer også: Sieglinde, Asparges (som er fransk), Æggeblomme m.m.m. Nogle af sorterne har jeg kun kunnet få 25 kg af, så det er først til mølle.

Kartoflerne levers i januar–februar i perioder uden frost.

Se udvalget i netbutikken…

Dahlia – se og savl

Og så er dahliaerne bestilt.

Sidste år bestilte jeg for mange, i år har jeg bestilt langt mindre, men i flere sorter, så hvis du skule forelske dig i nogle af dem, så er det klogt at bestille nu.

Jeg håber virkelig ikke, at jeg er alene om at være vild med dahlia i nogle helt særlige rød-koral-terracotta-orange-magenta farver, de meget mørke og de helt pastelyndige og så nogle, som er mere sjældne og sjove end kønne. De bliver leveret, når de kommer hjem omkring uge 14.

Vær opmærksom på, at du får det hele leveret med det sidst ankomne, hvis du bestiller det på samme ordre.

Se alle dahliasorterne i netbutikken…

Nye frø – også som gaver- eller gavekort!

Efter jul sender vi et nyhedsbrev ud om alle de nye frø og andre sjældne og sære ting og sager, som vi mener, man helt sikkert skal dyrke i 2016, men langt det meste er i netbutikken allerede nu, og de er jo også meget fine gaver. Vær opmærksom på, at vi sender ud sidste gang inden jul d. 18. december.

Og en rigtig god og fredfyldt jul til alle.
Camilla

Del på Facebook

Find os på Facebook